Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα δύο υψηλού επιπέδου σεμινάρια “WACS Approved Judge” που διοργανώθηκαν στις 24 και 25 Ιουνίου 2014 από τον σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου στο Ξενοδοχείο Grand-resort στην Λεμεσό.

Τα σεμινάρια έγιναν παράλληλα την ίδια ώρα και μέρα και εκπαιδευτές για τους Chefs ήταν ο κύριος Gert Klötzke και για τους Pastry Chefs o κύριος  Gilles Renusson.

Την πρώτη μέρα ήταν το θεωρητικό κομμάτι και τη δεύτερη μέρα η εθνικές μας ομάδες μαγειρικής ετοίμασαν κρύο μπουφέ καθώς επίσης και μενού 3 πιάτων όπου οι εκπαιδευόμενοι πάντα κάτω από την καθοδήγηση των κυρίων Klötzke και Renusson  έκαναν κριτική  βασισμένοι στους διεθνείς κανόνες της Παγκόσμιας Ένωσης Αρχιμαγείρων WACS.

Οι εκπαιδευτές έδωσαν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες στους συναδέλφους μέλη του Σ.Α.Κ. και όλοι μετά το πέρας των σεμιναρίων ευχαρίστησαν τους κυρίους Klötzke και Renusson  για της πολύτιμες εμπειρίες  που τους έδωσαν, καθώς και τον Σ.Α.Κ. για την διοργάνωση.

Θερμότατες ευχαριστίες στο ξενοδοχείο  Grandresort που για μια ακόμα φορά  φιλοξένησε αφιλοκερδώς τον Σ.Α.Κ.  και ιδιαιτέρως τον συνάδελφο Executive Chef Χάρη Θεοχάρους, τον διευθυντή κύριο Κωστή Χατζηκωστή και τον ιδιοκτήτη κύριο Χάρη Θεοχάρους.

Θερμές ευχαριστίες και στο ξενοδοχείο Amathus που φιλοξένησε επίσης αφιλοκερδώς τους δυο διεθνής κριτές όλες τις μέρες τις παρουσίας τους στην Κύπρο.

Ο Σ.Α.Κ. για μια ακόμα φορά πιστός στο καθήκον προς τα μέλη του συνεχίζει τον διετή προγραμματισμό του Δ.Σ. υλοποιώντας τον σχεδιασμό του για συνεχή αναβάθμιση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των μελών του.