Γεμάτη υπερηφάνεια και με πολλά χαμόγελα επέστρεψε την Κυριακή η κυπριακή αποστολή από την Ιταλία όπου οι αρχιμάγειρες μας, απέδειξαν όχι μόνο το υψηλό μαγειρικό τους επίπεδο αλλά και μια αδάμαστη θέληση που τους οδήγησε στο βάθρο των νικητών κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Για ακόμη μία φορά μας απέδειξαν ότι όταν το ταλέντο συνδυάζεται με σκληρή και συστηματική δουλειά τότε όλος ο κόσμος επικροτεί και θαυμάζει το αποτέλεσμα. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια γιατί μας δίδαξαν ότι κανένα εμπόδιο δεν είναι αξεπέραστο, καμία θυσία δεν πάει χαμένη και καμία δυσκολία δεν είναι ανυπέρβλητη.

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου περήφανος και χαρούμενος προσθέτει στην πολύ πλούσια συλλογή των Εθνικών Ομάδων ακόμα μία διεθνή επιτυχία με τη λάμψη του ασημένιου μεταλλίου.

Από δω και μπρος πρέπει να συνεχίσετε την προσπάθεια με σύνεση, σκληρή δουλειά, συνέπεια και ομόνοια για να έρθουν κι άλλες πολλές ακόμα επιτυχίες!