Στον πηγαιμό για την Ιθάκη!!!
Δείχνοντας εμπιστοσύνη στον ΣΑΚ ξεδιπλώνεται ένα λαμπρό μέλλον για τις ομάδες μας!!!
ΝΕΑ ΧΟΡΗΓΙΑ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Κάθε φορά που υπογράφεται μία χορηγία φθάνουμε πιο κοντά στο λιμάνι που λέγεται “Εμπιστοσύνη ίσον μέλλον ίσον νίκες”. Το αίσθημα της υπερηφάνιας και της ευγνωμοσύνης μεγάλο προς τους χορηγούς μας που συμπληρώνουν την οικογένεια μας! Με όλα αυτά τα συναισθήματα υπογράφηκε μία άλλη σημαντική συμφωνία χορηγίας στα Γραφεία του Συνδέσμου μας!
Η εταιρεία Elle & Vire (Laiko Cosmos LTD) δείχνοντας την εμπιστοσύνη της αλλά και την στήριξη της προς τον σύνδεσμο υπόγραψε για δύο χρόνια την συμφωνία χορηγίας της. Παράλληλα στο πλαίσιο της χορηγίας η Εταιρεία θα προσφέρει προϊόντα της για την καλύτερη εκπαίδευση της Ομάδας μας!!!
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιώργος Δαμιανού, ο Director Regional Manager, Stephane Sastre και ο Food Service Manager, Κωνσταντίνος Στρατής έχουν υπογράψει την συμφωνία όπως η εταιρεία είναι χορηγός της Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο ΣΑΚ τον ευχαριστεί θερμά για την ευγενή χορηγία και την στήριξη στον Σύνδεσμο και στις Εθνικές μας Ομάδες.