Tην Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τελική φάση των διαγωνισμών με την Τελετή Λήξης και Απονομής Βραβείων.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του ΣΑΚ καλωσορίζοντας τους  παρευρισκόμενους. Ο κος Δαμιανού απηύθυνε τις θερμότερες ευχαριστίες στους χορηγούς των Διαγωνισμών που με ενθουσιασμό συνέβαλαν στην επιτυχία τους με την προσφορά αξιόλογων χρηματικών δώρων στους βραβευθέντες. Εξέφρασε την ευχαρίστησή του για το ενδιαφέρον που έδειξαν τα μέλη μας να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς, αλλά επίσης και για τα λίαν ικανοποιητικά αποτελέσματα που έφεραν.

Δόθηκαν χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες ανάλογα με την θέση τους και αναμνηστικό δίπλωμα σε όλους.  Τα διπλώματα στους βραβευθέντες επιδόθηκαν από διάφορα μέλη της ομάδας έκθεσης της Γαστρονομίας, του διοικητικού συμβουλίου και από χορηγούς.

Οι νικητές των μεγάλων κατηγοριών (όπως Chef, Pastry και Young Chef of the Year, Grand Prix, Over 40, Ladies Only) έλαβαν ειδικό αναμνηστικό κύπελλο καθώς και διάφορα χρηματικά ποσά από τους χορηγούς των διαγωνισμών.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους τους συμμετέχοντες. Ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια, την επιμονή, τη σκληρή δουλειά, το ήθος και τέλος για όλο αυτό το αποτέλεσμα αυτής της μαγικής διαδρομής προς την εξέλιξη και την επιτυχία. Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου αισθάνεται περήφανος και βαθιά συγκινημένος. Πάντα θα είναι δίπλα σας, σε κάθε σας διαδρομή, σε κάθε στόχο σας και σε κάθε όνειρο σας.