ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Α.Κ

Έτοιμη η Κύπρος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στη Στουτγκάρδη

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου (Cyprus Chef’s Association) στα πλαίσια των 25 χρόνων ίδρυσης του διοργάνωσε την Παρασκευή, 19 Ιουλίου μια εξαιρετική βραδιά για τη παρουσίαση των Εθνικών Ομάδων του Συνδέσμου αλλά και για να βραβεύσει τους χορηγούς του οι οποίοι καταστούν δυνατή την δυναμική παρουσία των ομάδων σε παγκόσμιες συναντήσεις γαστρονομίας όπως οι επερχόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες Γαστρονομίας.

Η εκδήλωση έλαβε μέρος στην Αίθουσα Richard & Berengaria Ballrooms στους Χαρουπόμυλους Λανίτη στη Λεμεσό, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα υπέροχα πιάτα που επιμελήθηκαν προσωπικά τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Μαγειρικής Κύπρου, για τους Ολυμπιακούς Γαστρονομικούς Αγώνες.

Οι Εθνικές Ομάδες Μαγειρικής Κύπρου αποτελούνται από:

Την Εθνική Ομάδα Μαγειρικής Κύπρου

Την Περιφερειακή Ομάδα Μαγειρικής Κύπρου

Την Εθνική Ομάδα Νέων Μαγειρικής (18-25).

Δεν είναι ευρέως γνωστό ακόμα αλλά οι 3 ομάδες έχουν κάθε χρόνο την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο εξωτερικό σε διεθνείς διαγωνισμούς και έχουν λάβει μέχρι τώρα πάμπολλες διακρίσεις και βραβεία.

Όπως τόνισε ο κύριος Γιώργος Δαμιανού, πρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου «ο κυριότερος στόχος του Συνδέσμου είναι να διαπρέψει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στη Στουτγκάρδη».